Φωτοβολταικά Συστήματα για Επιχειρήσεις

Γιατί Φωτοβολταικά?

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, ένα από τα υψηλότερα γενικά έξοδα που αντιμετωπίζετε είναι το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας. Η εξάρτηση από το εμπορικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας σημαίνει επίσης ότι υπόκεινται σε διακυμάνσεις ηλεκτρικού ρεύματος. Οι ξαφνικές αυξήσεις τιμών προσθέτουν αβεβαιότητα στην επιχείρησή σας, ειδικά στη διαχείριση των ταμειακών ροών σας. Ίσως είναι καιρός να μειώσετε αυτό το φορτίο και να δείτε πώς μπορεί να επωφεληθεί η επιχείρησή σας από την εγκατάσταση ηλιακών πάνελ.

Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες

Οι σύγχρονες βιομηχανίες και οι αποθήκες έχουν εγκαταστάσεις συχνά χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων, με υψηλή κατανάλωση ενέργειας. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις έχουν δει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν δωρεάν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας προσθέτοντας ηλιακά πάνελ στις στέγες τους. Οι βιομηχανίες και οι βιοτεχνίες, μπορούν να επωφεληθούν απο την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων με τους εξής τρόπους:

  • Μείωση λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος
  • Μείωση των εκπομπών άνθρακα
  • Κατανάλωση δωρεάν ρεύματος και προσωρινή αποθήκευση του πλεονάσματος στο ηλεκτρικό δίκτυο
  • Προστασία οροφής: Καθαρότερη και πιο δροσερή οροφή

Λιανεμπόριο

Σε ανταγωνιστικούς κλάδους όπως το λιανικό εμπόριο, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων αναζητούν συνεχώς τρόπους να κερδίσουν ένα πλεονέκτημα με τους καταναλωτές. Είτε επεκτείνουν τις προσφορές προϊόντων, είτε μάρκετινγκ σε στοχευμένο κοινό, είτε παρέχουν υπηρεσίες κορυφαίας βαθμίδας, οι έμποροι λιανικής πρέπει να παραμείνουν ένα βήμα μπροστά από τις τάσεις και τις προσδοκίες των καταναλωτών. Αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να κάνετε ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός που πολλοί δεν έχουν ακόμη σκεφτεί.

Η προσθήκη ηλιακής ενέργειας στο κατάστημά σας έρχεται με ποικίλα οφέλη και κίνητρα. Οι μικρότερες τοπικές επιχειρήσεις και τα μεγάλα καταστήματα μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα, να αυξήσουν την κερδοφορία και να κερδίσουν την υποστήριξη των καταναλωτών με τη μετάβαση σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Εστίαση

Η εστίαση είναι ένας κλάδος όπου η χρήση φωτοβολταικών συστημάτων μπορεί να μειώσει σημαντικά τα έξοδα τόσο των μικρών, όσο και των μεγάλων επιχειρήσεων.

Τα καταστήματα εστίασης μπορεί να χρησιμοποιούν μερικές φορές έως και διπλάσια ενέργεια σε σύγκριση με τους υπόλοιπους κλάδους επιχειρήσεων. Προσθέτοντας φωτοβολταϊκά συστήματα στις στέγες των καταστημάτων, θα παράγετε αρκετή ενέργεια, μειώνοντας έτσι τις υποχρεώσεις σας. Κάνοντας λοιπόν εκμετάλλευση του άφθονου ήλιου που υπάρχει στη χώρα μας, πηγαίνετε την επιχείρησή σας ένα βήμα παραπέρα, κάνοντάς την έτσι να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.

Οικιακά φωτοβολταικά στέγης

Πολυετης εμπειρία κατασκευής οικιακών φωτοβολταικών στέγης με σύστημα συμψηφισμου (net metering) η πώλησης.

Φωτοβολταικά πάρκα επί εδάφους

Πολυετης εμπειρία κατασκευής φωτοβολταικών παρκων επι εδαφους.

Φωτοβολταικά συστήματα για επιχειρήσεις

Πολυετης εμπειρία κατασκευής βιομηχανικων φωτοβολταικών στέγης με σύστημα συμψηφισμου (net metering) η πώλησης.

Έργα

Εμπιστευτείτε μας για την καλύτερη δυνατή εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων στο χώρο σας με την υπογραφή και την αξιοπιστία της εταιρίας μας.