Φωτοβολταικά Συστήματα

150 + φωτοβολταικά έργα 15MW + εγκατεστημένη ισχύς

Η ΒΑΡΝΑΣ Ε.Τ.Ε με εμπειρία στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας απο το 2012, εξειδικεύεται σε έργα φωτοβολταικών και αποθήκευσης «με το κλειδί στο χέρι». Αναλαμβάνει την προετοιμασία φακέλου για τη διαδικασία αδειοδότησης, τη μελέτη, σχεδίαση, επίβλεψη και κατασκευή του έργου για φωτοβολταικα έργα και έργα αποθήκευσης ενέργειας μικρής η μεγάλης κλίμακας τόσο επι κτιρίου όσο και επί εδάφους.

Τι είναι το Net - Metering? Και πώς λειτουργεί
Το Net Metering (η αλλιώς, πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού) είναι ο συμψηφισμός της ενέργειας που παράγεται, μείον της ενέργειας που καταναλώνεται. Η εφαρμογή του γίνεται κυριώς για εγκαταστάσεις φωτοβολταικών συστημάτων, είτε σε οικείες, είτε σε επιχειρήσεις. Το Net Metering, δίνει τη δυνατότητα κάλυψης ενός σημαντικού μέρους των ενεργειακών αναγκών ενός καταναλωτή, ενώ παράλληλα του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το ηλεκτρικό δίκτυο ως έμμεση αποθήκευση της ενέργειας που παράγει το φωτοβολταικό σύστημα.
Περισσότερα
Φωτοβολταικά Συστήματα Net Metering για Οικείες
Η ΒΑΡΝΑΣ Ε.Τ.Ε αναλαμβάνει τη διαδικασία αδειοδότησης, μελέτη, κατασκευή, συντήρηση και επίβλεψη φωτοβολταικών συστημάτων με σύστημα ενεργειακού συμψηφισμού (net metering) για οικείες
Περισσότερα
Φωτοβολταικά Συστήματα για Επιχειρήσεις
Εξοικονόμηση ενέργειας για την επιχείρηση σας με σύστημα ενεργειακού συμψηφισμού (net-metering)
Περισσότερα
Φωτοβολταικά πάρκα επί εδάφους
Η ΒΑΡΝΑΣ Ε.Τ.Ε αναλαμβάνει τη διαδικασία αδειοδότησης, μελέτη, κατασκευή, συντήρηση και επίβλεψη φωτοβολταικών σταθμών επι εδάφους μικρής και μεγάλης κλίμακας
Περισσότερα

Οικιακά φωτοβολταικά στέγης

Πολυετης εμπειρία κατασκευής οικιακών φωτοβολταικών στέγης με σύστημα συμψηφισμου (net metering) η πώλησης.

Φωτοβολταικά συστήματα για επιχειρήσεις

Πολυετης εμπειρία κατασκευής βιομηχανικων φωτοβολταικών στέγης με σύστημα συμψηφισμου (net metering) η πώλησης.

Φωτοβολταικά πάρκα επί εδάφους

Πολυετης εμπειρία κατασκευής φωτοβολταικών παρκων επι εδαφους.

Έργα

Εμπιστευτείτε μας για την καλύτερη δυνατή εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων στο χώρο σας με την υπογραφή και την αξιοπιστία της εταιρίας μας.